2 april viering 32ste verjaardag van Ons Boeregoed

Op 8 maart 1990 is Ons Boeregoed opgericht, 32 jaar geleden. Ter ere van deze verjaardag  heeft het bestuur een gezellig middag- en avondprogramma in elkaar gezet voor leden en donateurs. De feestelijke bijeenkomst vond zaterdag 2 april plaats in ons clubgebouw. We worden ontvangen met koffie en een bolus, de voorzitter heet ons van harte welkom. We toasten op de verjaardag en er wordt gezellig bijgepraat. Na een kopje soep genieten we van het spetterende optreden van “Zeeuwse Sien”.

Zeeuwse Sien is onvervalst Zeeuwse en recht voor zijn raap. Ongeremd maakt ze u deelgenoot van over het jaarlijkse gebeurtenissen en opvallende zaken. “Das gezellig zeg. Leuk dak je ier zie. Kunne me wee lekker bie proate”

Na het eerste optreden krijgen we lekkere tapashapjes aangeboden, waarna Zeeuwse Sien nog een keer optreedt. Zeeuwse Sien wordt nog op de foto gezet met een lid van de vereniging, met een camera met een flitsblokje. Anneke bedankt Zeeuwse Sien en de accordeonist Monty van Belzen voor dit prachtige optreden. We hebben genoten. Hierna worden er nog hapjes uitgedeeld. We kunnen terugzien op een gezellig viering van de verjaardag van de vereniging.